Wie zijn wij?

Ada
Joeeeehoee!!!! Ik ben Ada….een van de renners uit de Blije Beijerlanders die zich dit jaar zal gaan inzetten voor de Roparun! Afgelopen jaar stond ik met een lach en een traan al die kanjers van de Roparun aan te moedigen! Die traan….omdat twee van mijn lieve tantes op dit moment keihard aan het vechten zijn tegen deze vreselijke ziekte! Dit was voor mij dan eigenlijk ook de aanleiding om zelf een team op te starten en ons in te zetten voor dit goede doel! Vriendinnetjes reageerden meteen enthousiast…vriendinnetjes van vriendinnetjes reageerden meteen enthousiast en zie nu hier….De Blije Beijerlanders zijn een feit!! Hopelijk gaan jullie een beetje met ons dit avontuur aan!! Jullie kunnen ons volgen op Facebook en Instagram, meedoen aan onze acties en hopelijk halen jullie ons op 2de pinksterdag met een hoop gejuich binnen in ons Beijerland!!
Schermafbeelding 2018-03-12 om 11.30.49
Hallo allemaal ik ben Angelique 
Al jaren lang staan wij op onze vaste plek aan de Oostdijk in Oud-Beijerland iedereen aan te moedigen. Nu mag ik dit jaar aan de andere kant staan, eigenlijk moet ik zeggen lopen.
Niet alleen maar heel de dag heel hard klappen en juichen maar echt het hele traject mee maken en geld inzamelen voor het goede doel dat is pas echt tof!
Annemieke Bottema
Even jullie aandacht voor een heleboel girlpowerrrrrrr!
Mijn naam is Annemieke en samen met dit top team gaan wij een heel mooi avontuur aan voor een strijd die niemand zou moeten leveren!
Daarnaast ga ik toch ook wel een kleine strijd met mezelf aan; hardlopen! Tot in Oud-Beijerland op maandag 21 mei.
2017-09-19-16-00-05-232-2
Hoi, ik ben Astrid….. Jarenlang stond ik teams van de Roparun binnen te halen in Oud Beijerland. Nu doe ik actief mee als begeleidende fietser van ons vrouwenteam. In liefdevolle herinnering voor hen die ik verloor, met respect voor mijn dierbaren die nu strijden! Ik sta op tegen kanker!
IMG_4105-2
Hoi, ik ben Carolien. Ik werk als vrachtwagenchauffeur bij  Simon Loos.
Ik ga dan ook mee als chauffeur! Ik zorg dat alles en iedereen veilig vervoerd wordt met de Roparun.

 

IMG_6101-2
Mijn naam is Carmen .De Roparun is een unieke kans om de machteloosheid die ik voelde toen de ziekte kanker mijn familie trof om te zetten in actie en daarmee anderen te helpen. En dan ook nog eens met een fantastische groep vrouwen!
IMG_5180-2
Hoi hoi, ik ben Diana, beter bekend als SuperDiaan. Ik doe mee omdat iedereen in zijn omgeving wel te maken krijgt met deze vreselijke ziekte. En hoe kun je dan beter geld inzamelen dan op een sportieve manier met allemaal vriendinnetjes!!
Roparun foto
Hoi, ik ben Diane. Meedoen met de Roparun is voor mij een hele grote stap omdat ik niet zo’n held ben met het ondernemen van dit soort activiteiten. Maar degene die ziek zijn, hebben geen keus en moeten gedwongen een held zijn. Daarom ga ik dit jaar mee als loper als één van de blije meiden….
roparun
Hoi allemaal, Ik ben Denise. En ik ben last minute binnengevlogen in het team van de Blije Beijerlanders. Mijn reden dat ik mee wil doen aan de roparun, is dat mijn moeder 5 jaar geleden is overleden aan deze verschrikkelijke ziekte. Ik wilde de roparun al een tijdje doen en ik ben blij dat ik nu deze kans krijg. Ik zal er voor gaan, met mijn moeder in mijn gedachten.
IMG-20170829-WA0055
Hoi, ik ben Jeannette. Om het goede doel te steunen van de Roparun en het idee om met 25 vrouwen de sportieve uitdaging aan te gaan was voor mij de reden om ja te zeggen tegen Teamblijebeijerlanders!
IMG_6459-2
Mijn naam is Joke Schipper en aankomend jaar ga ik voor de eerste keer meedoen aan de Roparun. Binnen mijn familie en in mijn vriendenkring ben ik al enkele mensen verloren aan deze ziekte en op dit moment strijdt mijn zus tegen deze vreselijke ziekte. Dit is dan ook de reden dat ik me graag wil gaan inzetten voor dit goede doel.
foto
Hallo allemaal,
Ik ben Kim en doe dit jaar voor het eerst mee aan de Roparun. Met een hele groep enthousiaste meiden gaan we dit avontuur aan.
Er is toch geen mooiere manier om geld in te zamelen voor het goede doel.
Ik heb er zin in tot 21 mei in Oud Beijerland op bij de finish!
Loes
Ik ben Loes Arts. Dit is voor mij het tweede jaar dat ik mee doe aan de Roparun. Vorig jaar deed ik mee als navigator en dit jaar help ik mee in de catering. In 2014 ben ik zelf getroffen door borstkanker. Ik heb het geluk gehad dat ik hier van ben hersteld. Ik vind het erg leuk dat ik in dit gezellige meidenteam mag mee doen.
FB_IMG_1499336051527-2
Mijn naam is Miranda. Door aan de Roparun mee te doen hoop ik mijn kinderen te laten zien dat je door samen te werken veel kan bereiken. Samen sta je sterk!
image1-2
Hoi mijn naam is Miranda.
Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit geweldige power vrouwen team. We hopen zo veel mogelijk geld op te halen en daar wil ik me maar al te graag voor in het zweet werken! We gaan ervoor met elkaar.
IMG-6399-2
Hoi, ik ben Nathalie. Toen het idee werd geopperd om een Roparunteam op te starten en een sportieve bijdrage te leveren om geld in te zamelen voor dit goede doel heb ik geen moment getwijfeld. De Blije Beijerlanders gaan het doen, BAM!!
image1-3-2
Hoi, ik ben Sandra. Met een groep leuke meiden een heel goed doel steunen en een bijzondere ervaring rijker worden, daarom doe ik mee!
2017-08-09-19-21-01-918
Ik ben Susanne 37 jaar en moeder van 2 zoons.
Sporten vind ik heerlijk om te doen en met 25 meiden in dit sportieve team moet dit gaan lukken!!
Dit is mijn 2e Roparun waar ik aan mee doe als loper…en hiermee wil ik mijn steentje bijdragen aan “leven toevoegen aan de dagen”
Ik heb er zin in tot 21 mei!!
Image-6
Hoi, hoi mijn naam is Yolanda, één van de twee masseuses die dit geweldige dames team naar de finish in Rotterdam masseert!
Ik vind het super om op deze sportieve manier een bijdrage te kunnen leveren aan dit goede doel. 
Wij gaan ervoor!!! Tot in Oud-Beijerland of bij de finish in Rotterdam (of bij de rest van de route natuurlijk!!)